مجيد ژالهنيا در ادامه خاطرنشان کرد:پس از تائيد تعيين حريم اين بناها و محوطههاي تاريخي از سوي معاونت حفظ و احيا، مشاور منتخب، بازديد ميداني خود را از مناطق ياد شده آغاز خواهد کرد.
وي با بيان اين که در کاوش و بررسيهاي اوليه تپه شماره يک، تعدادي سفال دوره اسلامي بين قرون ششم و 10هجري قمري يافت شد افزود:تپه شماره دو داراي سفالهاي اسلامي به ويژه ايلخاني و صفوي است.
وي با اشاره به سفالينههاي دوره اسلامي و قرون شش تا نهم هجري قمري تپه شماره سه بيان داشت: با قرار گرفتن بناي امامزاده علي در پيرامون اين سه تپه، يک واحد فرهنگي باستان شناسي تشکيل شده که به همراه اين سه تپه تعيين حريم خواهد شد.
به گفته اين مقام مسئول در اداره ميراث فرهنگي شهرستان ورامين؛ به همراه تپه پرديس قرچک مربوط به هزاره چهارم تا هزاره ششم پيش از ميلاد، گورستان مربوط به عصرآهن نيز تعيين حريم ميشود.
ژاله نيا اضافه کرد: آثار يافت شده در محوطه قلعه باجک واقع در بخش مرکزي شهرستان ورامين،مربوط به دوران تاريخي و اوايل اسلام است.
وي در پايان يادآورشد: تپه سعدآباد واقع در بخش مرکزي شهرستان ورامين مربوط به دوره اسلامي قرون ششم و هفتم هجري قمري و تپه کوچک خيرآباد معروف به روستاي خورين مربوط به دوره اسلامي قرون ششم و دهم هجري قمري است./119
انتهای پیام/